...

Το πρόγραμμα Φίλοι της ΕΑΚ, απευθύνεται σε ιδιώτες, οργανισμούς ή εταιρείες και αποσκοπεί στη δημιουργία ενός σταθερού σημείου συνάντησης των ανθρώπων που αγαπούν τον κινηματογράφο, αλλά και ενός ισχυρού δικτύου για την στήριξη των πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και κοινωνικών δράσεων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Η συμμετοχή σε αυτό το δίκτυο, συμβάλλει ενεργά στη συνέχιση του έργου της ΕΑΚ για την ανάδειξη του Ελληνικού Σινεμά και των επαγγελματιών του, καθώς και για την καλλιέργεια της κινηματογραφικής παιδείας. Επιπλέον, στηρίζει την ΕΑΚ ώστε να συνεχίσει να γιορτάζει και να μελετά το έργο σπουδαίων Ελλήνων και Ελληνίδων δημιουργών, να ενισχύει την εξωστρέφεια του Ελληνικού Σινεμά, και να αναδεικνύει, να επιμορφώνει και να αγκαλιάζει τη νεότερη γενιά καλλιτεχνών και επαγγελματιών του οπτικοακουστικού τομέα, τη γενιά που αύριο θα εργαστεί, θα δημιουργήσει και θα πρωτοπορήσει, και θα μας δείξει τον κόσμο με έναν τρόπο που δεν είχαμε φανταστεί. 

Αν θες να γίνεις Φίλος της ΕΑΚ και θες πληροφορίες για τη διαδικασία, τις διαφορετικές κατηγορίες των φίλων και τα προνόμια τους, γράψε μας στο: info@hellenicfilmacademy.gr